Vi hjælper dig med din flytning

Er du privatkunde, og skal du flytte, så står vi klar med lige præcis den hjælp, du har brug for.

    • Totalflytning med nedpakning
    • Flytning, hvor du selv pakker i flyttekasser
    • Delflytning, hvor vi kun flytter det, du ikke selv kan flytte.

Totalflytning med nedpakning i flyttekasser samt evt. adskillelse af møbler foregår således, at du kontakter os på 86123230 eller på info@mlflyt.dk for en uforpligtende besigtigelse. Så udarbejder vi et flyttetilbud inkl. flyttekasser og nedpakningspapir. Flyttefolkene medbringer værktøj til evt. adskillelse af møbler og naturligvis tæpper til at pakke omkring dine møbler i flyttebilen. Ønsker du, at vi skal pakke flyttekasserne ud, så klarer flyttemændene også det.

Du kan også vælge en flytteløsning, hvor du selv pakker i flyttekasser og skiller møbler ad, og så klarer vores flyttefolk selve flytningen af flyttekasser og indbo. Vi leverer gerne flyttekasser og nedpakningspapir.

Hvis du selv kan klare at flytte en del af dit indbo, men gerne vil have hjælp til f.eks. de store møbler, kan du også bestille vores flyttemænd til det.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at din flytning bliver, som du ønsker det.

Kontakt os på tlf. 86123230 eller info@mlflyt.dk. Du er altid velkommen til at forespørge på enhver flytteopgave. Vi giver gerne en overslagspris og kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse.

Standardpriser finder du her.

flytning