Dør-til-dør-flytning – undgå selv at skulle leje en flyttebil

Vores dør-til-dør-flytning er vores billigste flytteløsning, og det er et rigtig godt alternativ til selv at skulle leje en flyttebil. Du sparer nemlig tid på selv at skulle hente en flyttebil. I stedet for kommer bilen til dig, og du slipper for ansvaret for en stor flyttebil, som du måske ikke er helt tryg ved at køre, for det er vores chauffør, der har ansvaret for bilen. Når flyttebilen er tømt på din nye adresse, kan du begynde at pakke ud i stedet for at skulle bruge tid på at aflevere en lejet flyttebil eller trailer et andet sted.

I vores mange år i branchen har vi hjulpet mange glade kunder. Skal vi også hjælpe dig?

Hvad er en dør-til-dør-flytning?

Dør-til-dør-flytning betyder, at du bestiller en flyttebil med en chauffør, som kører og pakker bilen. Du skal blot selv sørge for, at dit indbo bliver båret hen til bilen, der hvor du flytter fra, og fra bilen igen, der hvor du flytter til.

Vores flyttemand hjælper dig med andre ord ikke med at flytte. Han har til gengæld masser af erfaring med at pakke dine møbler forsvarligt i flyttebilen og sørge for, at dit indbo når sikkert frem.

Vores dør-til-dør-flytning er derfor også en rigtig god løsning til dig, der ikke selv har kørekort, og som ikke har mulighed for at få hjælp af nogen, der har. Du skal blot sørge for hjælpere til at bære dit indbo.

Vores standardpris er kr. 450,00 pr. time for en enkelt flyttemand samt en 20 kubikmeter flyttebil. Derudover kan der pålægges forskellige tillæg – læs mere om det her.

Kontakt os og hør mere eller bestil flyttetransport

Ønsker du at høre mere om vores dør-til-dør-flytning, eller kunne du tænke dig at bestille denne transportløsning, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: 86 12 32 30, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@mlflyt.dk.

Vi er kun få klik væk...

Bliv kontaktet pr. tlf. eller mail

checkmark​  Lovpligtig vognmandstilladelse og forsikring

checkmark​  Mere end 30 års erfaring

checkmark​  Høj kvalitet til gode priser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et godt stykke arbejde skaber glade og tilfredse kunder
​... ganske enkelt​

stars_27_887

God service og alle aftaler blev overholdt

"Vi havde efter en rigtig dårlig oplevelse med et andet flyttefirma, ringet til ML flyt. Her fik vi god service og alle aftaler blev overholdt(...)"

​Anja Veje Nygaard Nielsen

Via Facebook

stars_27_887

Et rigtig godt firma!!!!!

"Vi flyttede i dag med jeres bil. Vi er meget tilfredse med betjening og bilen. Et rigtigt godt firma!!!!!. Jeg vil anbefale firmaet til mine venner."

Arkadiusz Rabajczyk

Via Facebook

stars_27_887

De er hyggelige, omhyggelige og flinke

"Varm anbefaling til MLflyt ! De er hurtige, omhyggelige og flinke. Til en fordelagtig pris.."

Bente Margrethe Kristensen

Via Facebook

Telefontider

Mandag​ - fredag

​08.00 - 16.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Helligdage

Lukket

Kontakt os

​MLFLYT ApS

Herredsvej 64B, 8210 Aarhus V

KUN ÅBENT EFTER AFTALE.

Find rute her

Telefon: 86 12 32 30

E-mail: info@mlflyt.dk

Læs vores cookiedeklaration

fb24  Følg os på Facebook