Vi flytter din virksomhed

Er du virksomhedsejer, eller er du den medarbejder, som er blevet betroet opgaven at arrangere flytning af firmaet, kan vi tilbyde følgende indenfor erhvervsflytning:

    • Totalflytning, hvor vi pakker i flyttekasser, skiller møbler ad og flytter det hele
    • Flytning, hvor I selv pakker i flyttekasser, og vi flytter det hele
    • Delflytning, hvor vi kun flytter det, I ikke selv kan eller har tid til at flytte

Totalflytning med nedpakning i flyttekasser samt evt. adskillelse af møbler foregår således, at I kontakter os på 86123230 eller på info@mlflyt.dk for en uforpligtende besigtigelse. Derefter udarbejder vi et flyttetilbud inkl. flyttekasser og nedpakningspapir. Flyttefolkene medbringer endvidere værktøj til evt. adskillelse af møbler. Ønsker I, at vi skal pakke flyttekasserne ud, så klarer flyttemændene også det. Det eneste I selv skal sørge for er at anvise, hvor i de nye lokaler møbler og kasserne skal stå. Ganske enkelt.

I kan også vælge en flytteløsning, hvor I selv pakker i flyttekasser, så I hver især har styr på nøjagtig, hvad der er i hvilken kasse, og I har mulighed for at pakke kasserne, når det passer jer. Vi leverer gerne flyttekasser. Vores professionelle flyttefolk klarer selve flytningen.

Hvis I selv har tid og mulighed for at foretage en del af flytningen, men gerne vil have hjælp til resten, så
klarer vores flyttemænd også det.

Kontakt os på tlf. 86123230 eller info@mlflyt.dk. I er altid velkomne til at forespørge på enhver flytteopgave. Vi beregner gerne overslagspriser og flyttetilbud og kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse.

Standardpriser finder du her

erhvervsflytning