Gør overgangen lettere med opmagasinering

Det kan være en stor og omfattende omgang at gennemgå en flytning. Den proces ønsker vi at gøre så let som mulig for dig. Vi kan derfor hjælpe dig med hele processen fra planlægning, til flytning, opbevaring og alt det udstyr der skal bruges undervejs, som flyttekasser.

Moderne og sikker møbelopbevaring

Vi bruger Boxit som vores samarbejdspartner til opmagasinering og møbelopbevaring. Boxit er en kendt udbyder af alt i depotrum til dig, der har brug for ekstra plads. Du kan frit leje dit eget private rum i lige præcis den størrelse, du har brug for – fra 5,7 til 42,5 m3. Alle depotrum er opvarmede, rene og tørre med faste stålvægge, så ingen andre end dig kan komme til dine ting. Rummet er forsynet med Opmagasinering og møbelopbevaring hos Boxiten speciel sikkerhedslås, ligesom der er alarm og videoovervågning på området. Du kan frit komme til dine ting i tidsrummet kl. 6 – 22 ved brug af din personlige kode, og du kan køre helt til døren i bil. Af- og pålæsning foregår lunt og tørt indenfor, og der er transportvogne på stedet til fri afbenyttelse. Ideel som permanent løsning for dig, der mangler plads i din bolig eller for dig, der står midt i en flytning og har brug for en midlertidig professionel løsning på opmagasinering og møbelopbevaring.

Kontakt os og hør mere

Vi er dit lokale flyttefirma i Aarhus og omegn. Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for flytteløsninger. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere så kontakt os på telefon 86 12 32 30 eller mail info@mlflyt.dk.