Vores Facebook-side: https://www.facebook.com/mlflyt/


MLflyt

Flyttemand
181

Du har sikkert set girafbilerne i det århusianske gadebillede. I 25 år har vi hjulpet østjyderne med leje af biler - altid til lavest mulige pris!

MLflyt

MLflyt

9 months 2 weeks ago

MLflyt updated their cover photo.

MLflyt

MLflyt

2 years 8 months ago

Kære kunder D. 15. maj stopper vi med biludlejning, men vi fortsætter med flytteforretningen, så I kan stadig bestille flyttefolk. En del af vores plads foran kontoret er ejet af Århus Kommune. Da kommunen er i gang med at anlægge supercykelsti og i den forbindelse også ændrer krydset Grønnegade/Samsøgade, er vi blevet sagt op. Da det ikke har været muligt at finde et andet egnet sted til biludlejning, er vi desværre nødt til at stoppe med den del af forretningen. Flytteforretningen fortsætter som hidtil, men adressen vil fremover være Herredsvej 64B, 8210 Århus V. Vi kan stadig kontaktes på samme tlf. nr. 86123230 og samme mail info@mlflyt.dk og navnet er stadig MLflyt. Vi vil gerne sige tusind tak til alle vores gode, trofaste kunder gennem årerne. Det er utrolig vemodigt at skulle sige farvel, og vi er rigtig kede af, at vi er nødsaget til at afvikle biludlejningen, men det…

MLflyt

MLflyt

3 years 7 months ago

Renault Twizy giraf edition Topfart: 80 km/t Batteri: 6,1 kWh, 17 hk, 57 nm Acceleration: 0-45 km/t på 6,1 sekunder Op til 80 km pr. opladning Kan lejes i forbindelse med specialarrangementer!

MLflyt

3 years 10 months ago

Det er jo næsten som et julekort... Dejligt

MLflyt

MLflyt

3 years 11 months ago

Knap 140.000 kr. koster Kevin Magnussens formel 1-sæde hos Renault om dagen. Hos os kan han også køre Renault - for kun 325,00 kr. om dagen 🙂

MLflyt

MLflyt

4 years 2 days ago

Selvom det er en gammel nyhed, er den ikke mindre aktuel!! HUSK vi har vinterdæk på alle vores biler 🙂

MLflyt

MLflyt

5 years 3 months ago

Splinterny Renault Clio... nu i Mocca!

MLflyt

MLflyt

5 years 4 months ago

Du ved da godt, at du også kan leje en Renault Clio hos os til kr. 350,- pr. døgn? Eller tag den i fem dage for kr. 1400,-!

MLflyt

MLflyt

5 years 4 months ago

Så er vi i gang med en forskønnelse af parkeringspladsen. Og ja, det er chefen selv, der svinger hammeren.

MLflyt

MLflyt

5 years 4 months ago

Kasper og Jeppe rydder op i garagen, inden vi får fint besøg i næste uge...